Bezoek ons /  Visit us

Ontdek de ambachtelijke wereld van de Brugse Whisky Company.

 

Stap binnen in een wereld waar traditie en vakmanschap elkaar ontmoeten. De Brugse Whisky Company, een naam die klinkt als een belofte onder whisky liefhebbers, opent haar deuren voor het publiek.

 

Bij ons gaat het om meer dan alleen het proeven van whisky. Wij nodigen je uit voor een rondleiding waarbij je niet alleen kennismaakt met de kunst van het distilleren maar ook met onze passie. Bij de Brugse Whisky Company zetten we lokale ambacht centraal. Elk flesje is het resultaat van geduld, precisie en een diepe liefde voor het vak.

Naast whisky bieden we ook verrukkelijke stout bieren en verfijnde koffies aan. Er is iets voor elke smaakpapil.

We nodigen je graag uit om zelf te ervaren wat de Brugse Whisky Company zo bijzonder maakt. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of nieuw bent in de wereld van distillaten, bij ons vind je altijd iets dat jouw hart sneller doet slaan. Maak gebruik van deze unieke kans om achter de schermen te kijken bij één van België's meest geprezen distillerijen. 

 

Pas op: Het risico bestaat dat je verliefd wordt op onze creaties...


Openingstijden: weekends van 11:00 - 18:00 uur

Geniet van onze tearoom, waar koffie en taart op het menu staan. We bieden een assortiment bieren, frisdranken en whisky's. Uiteraard zijn er ook flessen te koop, waaronder exclusieve distilleerderijproducten.